Tervetuloa tutustumaan Esa E Hellsténin käsityönä valmistamiin erikoispuukkoihin.Kun etsit lahjaa mitä on vain yksi kappale maailmassa niin valitse alla olevista puukoista sopivin lahjaksi minkä arvo säilyy.Käsin tehty puukko on aina muodikas, käytännöllinen ja hoidettuna ikuinen. Voit tiedustella puukoista lisää, laittamalla s. postia  esa.hellsten@gmail.com tai soittamalla puh. 0400-979222Puukko käsityötä.Perä visakoivua.Saksalainen hiiliterä 77mm.Helat messinkipronssia.Uniikkimuotoilu.Tuppi erikoiskäsitelty kestämään kaikenlaisia ilmaston rasituksia.Uniikkituote.
Puukko käsityötä. Design tuppi, kahva visapuuta,helat messinkipronssia, hiiliterästä, malli pikkuleuku. Uniikkituote.Erikoispunonta.
puukko Fiskars antiikkia.Valmistusvuosi 1920. kahva uusittu ja ylähela, terä alkuperäinen ja hyväkuntoinen.Tuppi erikoiskäsitelty kestämään kaikki ilmasto ja vesirasitukset.Luokitus,harvinainen yksilö.
Puukko käsityötä. Kahva erikoismuotoiltu visapuu, väri vihreä, terä hiiliteräs 77mm, helat messinkipronssia, punottu vyölenkki, lohikuvalla. Uniikkituote.
Puukko käsityötä.Design tuppi, punontakoristus, poronluu,kahva visapuuta, ylähela poron kruunuluu, punottu vyölenkki, erikoiskäsitelty tuppinahka. Uniikkituote.Hiiliterä 77mm.
Puukko käsityötä.Terä hiiliterästä 95mm.Kahva valikoitu monikuvioinen visapuu(harvinainen) Helat messinkipronssia,punottu vyölenkki, erikosväri käsitelty ilmaston rasituksia kestäväksi.Uniikkituote
Puukko käsityötä. Kahva visapuuta, helat messinkipronssia, erikoisväri,punottu vyölenkki,stanssattu karhukuvio, tuppi kaiken sään kestävä, terä hiiliterästä 77mm. Uniikkituote
Puukko käsityötä.Kahva visapuuta,helat mesinkipronssia,tuppi Design malli,terä hiiliteräs 77mm.Punontakoristus,punottu vyölenkki, erikos-sääkäsittely. Uniikkituote.
Puukko käsityötä.Kahva visapuuta, tuppi sääsuojattu.Perinteinen puukko kaikenlaiseen vuoluun.Terä hiiliterästä 95mm. Uniikkituote.
Puukko käsityötä. Abache design.Kahva visapuuta erikoismuotoilu.Helat messinkipronssia, tuppi koristeltu ja sääsuojattu, terä hiiliteräs 77mm. Uniikkituote.
Puukko käsityötä.Kahva visapuuta erikoismuotoilu, alahela messinkipronssia,ylä hela poron kruunuluu, tuppi koristeltu punonnalla, sääsuojattu terä hiiliteräs 77mm. Uniikkituote.
puukko käsityötä. Kahva visapuuta, helat messinkipronssia,terä hiiliterästä.Malli pikkuleuku,erikoinen kahva,tuppi koristeltu ja sääkäsitelty, punottu vyölenkki.Uniikkituote.
Puukko käsityötä.Tupen alaosa kalanpyrstö, visakoivukahva,helat messinkipronssia,tuppi erikoisparkkinahkaa,sääsuojattu, terä hiiliterästä 77mm. Uniikkituote
Puukko käsityötä. Kahva visakoivua välissä, alhaalla ja ylhäällä messinkipronssihelat,tuppi vihreä erikoisväri,terä hiiliterästä 77mm. Punottu vyölenkki. Uniikkituote.
puukko käsityötä. Teräkotelo visakoivua,kahva poronluuta,messinkipronssihela,tuppi punainen parkki,punottu vyölenkki.Hiiliterä 65mm.Malli Leidi.
Puukko käsityö. Terä hiiliteräs 95mm, helat messinkipronssia,koristepunonta,kahva tukeva vahvakuvioinen visakoivu,punottu vyölenkki, sääsuojatttu Uniikkituote.
HUOM! puukoissa on suojaöljy joka näkyy harmaana,öljy poistetaan ennen asiakkaalle lähettämistä!!!!
Puukko käsityötä. Kahva visakoivua,helat messinkipronssia, väri tummanruskea,terä hiiliteräs 77mm.Tuppi erikoiskäsiteltyä parkkinahkaa.Uniikkituote.
puukko käsityötä. Terä hiiliteräs 65mm. Kahva poronluuta, hela messinkipronssia,visakoivuinen teräsuoja, punainen parkkinahka, punottu vyölenkki. Malli Leidi. Uniikkituote.
MYYTY!
Perinne käsityöt ovat aina muodissa.Uuden teknologian tuomat ongelmat rapauttavat ihmisten luontaisia taitoja.Perinnekulttuurin vaalijat voisivat tehdä asialle jotain! Meiltä puuttuu Suomesta sellaiset organisaatiot jotka oma-aloitteisesti huomioivat kulttuurin kehitystä ja tarpeita.Nykyisin on vain hakemusperusteinen käytäntö,  se on liian suppeaa ja tuhoaa kulttuuria,tehden siitä vaikean perinteiden säilymisen kannalta. Mutta vielä on ihmisiä jotka ymmärtävät kulttuurin merkityksen ja sen tuomat edut seuraaville sukupolville,vaikka väki vähenee kovalla vauhdilla! Mieeluumin monet nuoret ottavat pikavippejä,pelaavat hedelmä yms, pelejä ja surffailevat netissä,kun ei ole taidokkaita henkilöitä nuoria avustamassa ja opettamassa omien luontaisten taitojen ja identiteetin vahvuuksissa.uskon että jos tietoa jaettaisiin riittävästi ei meillä olisi nuorisotyöttömyyttä ollenkaan,jokaiselle löytyisi tekemistä omien luontaisten lahjojen hyödyntämisen kautta ammatin valinnassa,mutta opetus tulisi aloittaa hyvissä ajoin jo ala-asteella.Suomen opetusjärjestelmä on vanhentunut ja junnaa 1940 lukua. Jos genetiikan opetus aloitettaisiin niin ei tarvitsisi turvautua tuontityövoimaan. 
Kuva Käsientaidoista. Näyttely Imatralla 15.03.2018
Esa E Hellstenin taidenäyttely
Imatran Varaosakeskuksessa 13.12.2018
Myyty
Myyty
Myyty
Myyty
Myyty
Innovaatisia erikoispuukkoja (uniikkeja, jokaista vain 1 kpl maaimassa)