Taiteilija Esa E Hellsténin Design Käsityönä valmistetut puukot
(Sivustoa päivitetään koko ajan,uusia revontulipuukkoja lisätään)

Kuvassa revontulipuukon laatikko.Laatikko on tiikkipuuta ja vaihtoehtona pyökkiä,tai molempia puita käytetty samassa laatikossa. Revontulipuukko toimitetaan laatikossa mukana on tupen hoitoaine sekä käyttöohjeet.
Kuvan puukko on korkealaatuista visakoivua joka on hiottu kokonaan käsityönä.Puukon tuppi on laadukkainta tuppinahkaa. Terä hiiliteräs. Toimitetaan kuvan mukaisessa tiikkipuisessa laatikossa.
Revontulipuukko hyvin vahvalla kuviolla. Terämateriaali hiiliteräs.Toimitetaan tiikkipuisessa laatikossa.
HUOM! Varmista että kyseistä haluamaasi puukkoa on valmiina, soittamalla numeroon 0400 979222
käsityönä valmistettu laatupuukko on hyvä lahja, sen arvo säilyy ikuisesti.Jokainen puukko on yksilö mitä on valmistettu vain yksi kappale. Hanki itselle tai lahjaksi ystävälle, kalastajalle, vaeltajalle, erästäjälle, partioilaiselle vuosipäiviään viettävälle jne.......
Kuvan Revontulipuukko.Tuppi nahkaa, terä korkeahiiliteräs, kahva visakoivua Poron kruunulla. Toimitetaan revontulilaatikossa.
Voi halutessasi laittaa tilauksesi myös osoitteeseen:
Revontulipuukon voi tilata myös lahjalaatikossa missä on nahkaiset kansilukot.Jos haluaa tilata pelkän revontulilaatikon niin sen saa hintaan  32.50€
Myyty!!!!
Pienikokoinen puukko revontuli (näppärä) hyvä kaveri retkelle,kalalle,sienimetsään askarteluun jne... Korkealuokkainen hiiliteräs.Kahva valikoitua erikoista visakoivua. Tähän puukkoon saa myös lahjalaatikon revontulien väreissä lisähintaan 30€.
Visapuita Puukon periin 15kpl koko normaalipuukoille.